Υποστήριξη με Video. Δείτε τα βίντεο που σας ενδιαφέρουν 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στο καθιερωμένο πλαίσιο της -αμοιβαία επωφελούς- συνεργασίας της με τους φορολογούμενους, φιλοξενεί και θέτει στη διάθεση όλων, τις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις ( video ) ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων που δημιουργούνται από Λογιστές, Εταιρείες Παραγωγής Λογισμικού και άλλους.

Οι παρουσιάσεις αυτές, συνεισφέρουν εξαιρετικά στην αφομοίωση της λειτουργίας των ηλεκτρονικών εφαρμογών. Έτσι, διευκολύνουν τους φορολογούμενους να κατανοήσουν τις διαδικασίες και να υποβάλουν -με τη μέγιστη δυνατή ευκολία και αξιοπιστία- τις δηλώσεις τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσους, με την ευγενική προσφορά τους, συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και προσδοκούμε σε ακόμη ευρύτερη συνεργασία με όλους σας.

Δείτε τα video που σας ενδιαφέρουν

Πολύ σύντομα θα σας παρέχουμε υποστήριξη με Video για περισσότερες λειτουργίες ή εφαρμογές στις οποίες δυσκολέυεστε. Μην διστάζετε να κάνετε τις δικές προτάσεις!

Παρουσιάζεται η διαδικασία εγγραφής νέου χρήστη. Νέος χρήστης είναι αυτός που ποτέ δε είχε κωδικούς στο taxisnet.

Παρουσιάζεται η διαδικασία ενεργοποίησης του κλειδαρίθμου που παραλήφθηκε από την ΔΟΥ.

Παρουσιάζεται η διαδικασία ενεργοποίησης του κλειδαρίθμου που παραλήφθηκε από την ΔΟΥ.

 Υποστηριξη με Video για την εισαγωγή στο Ε1 και επιβεβαίωση στοιχείων του φορολογούμενου

Παρουσιάζεται η διαδικασία προβολής και εκτύπωσης του εκκαθαριστικού ΕΝΦΙΑ της ταυτότητας οφειλής και των δόσεων πληρωμής

Share